(SSO) Partners van XpertHR Checkit

PinkWeb is al meer dan tien jaar marktleider met het accountancy klantenportaal Cliënt Online. Deze online omgeving draagt bij aan een efficiënte en geautomatiseerde inrichting van informatie- en communicatieprocessen. Specifiek de processen tussen het kantoor, cliënten en uitvragende partijen als Belastingdienst, KvK en banken.

De kracht van Client Online zit in het ondersteunen van medewerkers bij het delen van zijn kennis op het juiste moment en met de juiste cliënt. Proactief en toekomstgericht. Bovendien wordt deze web- en mobiele oplossing volledig geïntegreerd in de organisatie dankzij de vele modules en koppelingen.

Client Online is in gebruik bij honderden accountants- en administratiekantoren, van de grootste van Nederland tot ‘het kantoor op de hoek’. Accountants werken dankzij Client Online efficiënter en bieden hun cliënten een hoger serviceniveau. Zo helpt PinkWeb de professional met het optimaal vervullen van zijn rol: zorgen dat zijn cliënt presteert naar het beste van zijn kunnen.