Onderwerp: E-hrm

Met e-HRM ondersteun je personeelsactiviteiten met elektronische systemen. Door het gebruik van e-HRM leg je HR taken in de lijn, denk bijvoorbeeld aan digitale personeelsdossiers of salarisstroken en self-serviceapplicaties voor het aanvragen van vakantie of doorgeven van ziekteverzuim. Ook op het gebied van opleiding en ontwikkeling kan e-HRM uitkomst bieden, denk aan e-learningmodules.
E-HRM heeft als gevolg dat managers en medewerkers op een andere manier moeten gaan werken. Goede training en kennis krijgen over HR-gerelateerde onderwerpen is daarbij essentieel. Inmiddels regelen de meeste werkgevers een of meerdere HR-processen via e-HRM. Belangrijkste reden om over te stappen is een hogere efficiency en daaraan gekoppeld lagere kosten. Grote voordelen voor HR, maar de ervaring leert dat de invoer van e-HRM nog niet altijd eenvoudig gaat. Volg dit onderwerp en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van e-HRM.

Artikelen over het onderwerp E-hrm

Sorry, geen resultaten gevonden.

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor het betreffende archief. Wellicht kun je een gerelateerd berichten vinden door middel van de zoekfunctie.